Fina och praktiska muggar

Riktigt fina och praktiska muggar. Den första har en liten kakgömma vilket gör att man slipper ha en assiett och det blir lättare att bära med sig fikat. Mugg nummer två har en räfflad yta vilket gör att det kommer luft mellan muggen och handen så värmen från den varma drycken blir inte lika intensiv. Jag tycker att muggar utan öron är väldigt fina och sköna att hålla i men problemet är att det gärna blir för varmt i början och varm choklad vill man gärna dricka riktigt varm, inte ljummen. Det verkar som att man kan lösa det problemet nu!

Dessa muggar kommer från Charles & Marie.  

The Mocha Dunk MugRadiator Mug
Foto: Charlesandmarie.com

Kommentarer
Postat av: Linda P

Halllllllloooo! Hur har det nu gått i helgen? Är ni utmattade?? Fräcka muggar. Du hittar alltid så coola grejor. Ha en skön måndag!

2007-12-10 @ 09:49:56
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Kristina - Kix Inredningskoll

Ja, det har varit en hektisk helg - burit flyttkartonger tidigt på mornarna, hunnit träffa kompisar på kvällarna, jobbat dagtid och så toppade vi med en julkonsert igår kväll. Puh! Men nästa måndag då pysslar jag i den nya lägenheten! :-)

2007-12-10 @ 10:00:04
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Sofie

Snyggt och praktiskt är alltid en bra kombination, hihi! Fina muggar :) Ha en bra dag! Kramar, Sofie

2007-12-10 @ 10:34:35
URL: http://lufthav.blogg.se
Postat av: GENEVADIAZ25

<a href="http://www.marvelousessays.com">Look here</a> to buy professional essays and You’ll surely obtain excellent essay writing services.

2012-06-21 @ 15:31:33
URL: http://www.marvelousessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback