Fint till cocktailpartyt!

wrapwrap
wrapwrap
Foto: Wrapables.com

Wrapables har jättemånga fina och roliga saker men tyvärr verkar det inte som om de säljer till Sverige. Men det kanske finns nån annan som gör det - ska erkänna att jag inte har letat jättenoga än men tipsa mig gärna!

Jag tycker att det är roligt att bjuda på cocktailparty eller buffé och speciellt på sommaren och detta hade passat bra till mina partyn! :-)

Överst är det  Cleo Martini glass - den håller drinken kall med hjälp av isbitar som man kan lägga runt om glaset. Lite klumpigt att ha som drinkglas tycker jag personligen men att servera en enkel maträtt till buffén eller som förrätt hade ju varit klockrent i dessa!

Sen kommer Wine ´n Dine, den perfekta tallriken till mingel med glaset på säker plats. Det brukar ju vara ett problem det där var man ska göra av glaset när man ska hälsa, ta mer mat o.s.v. Problemet är löst! :-)

Nästa grej är minihansväskor som kan fungera som korthållare till placeringskorten om man nu använder sig av det. Jag älskar alla sådana där små detaljer och de hade helt klart gett en extra kick till dukningen!

Sist en ljusslinga dekorerad med vackra fjärilar - fint att hänga i en hörna av rummet, på bordet eller varför inte i trädgården nånstan?!

Jaja, det var kul att drömma sig bort en stund till glammiga partyn! Nu ska jag äta lite pyttipanna! :-)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Såå mycket fint!! Dottern bara skrek när hon såg fjärils ljusslingan! haha... "Åååå mammaaaaa, en såååån vill jag haaaaa" :)
Jaha, vad svarar man på det?! ;-)
kram

2007-02-20 @ 19:34:33
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Kix

Ojdå, ställde jag till det nu? :-) Jag hoppas att jag hittar dem nånstans där man kan beställa till Sverige eller att någon annan kan tipsa om det!

2007-02-20 @ 20:04:37
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Estelle

Fina bilder!

2007-02-20 @ 20:30:28
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Anonym

det här var ju riktigt lyxigt

2007-02-20 @ 21:16:28
URL: http://annawintour.blogg.se
Postat av: Erica

Martiniglasen var ju riktigt söta! :)

2007-02-20 @ 21:26:41
URL: http://dreaminpink.blogg.se
Postat av: Christina

Men å vilka fina saker! Dit måste jag in och titta :)

2007-02-21 @ 07:22:44
URL: http://solusfemina.squarespace.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback