En helt ny värld har öppnats!

färgpalett

Nu har jag suttit hela eftermiddagen och klurat med stilmallen! Jag listade ut hur man skulle göra till slut och är omåttligt nöjd med mig själv! :-) Det var skönt att få in lite andra färger och nya typsnitt - det finns fortfarande mycket att förbättra och jag kommer nog inte att nöja mig i första taget... :-)

Nu ska jag ta tag i Photo Shop som precis har installerats i datorn! Det här är verkligen superkul och jag anar att det kommer att bli mitt nya kvällsnöje (vår teve är inlämnad på reparation - bara en månad gammal! - och väntas inte tillbaka förrän om en vecka men till dess har jag nog lyckats vänja av mig alla teveprogram). Tur att det finns så många roliga och duktiga bloggare att få massa inspiration av när det tryter hos mig! En helt ny värld har öppnats!


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å vad lycklig du är! Jag ska också ta mig tid någon dag och fixa, trixa men jag vet inte om jag klarar det! Vill byta strl och snitt på min text - hur gör man?!

2007-01-23 @ 18:37:39
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: Kix

Om jag klarade det så klarar nog du det också!:-) Jag tog hjälp av infosidorna på blogg.se, kolla den här länken: http://www.blogsoft.se/lathund%20stilmall.pdf där står hur du kan ändra storlek och snitt. Lycka till!

2007-01-23 @ 18:52:41
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:33:49
Postat av: Victorlone

Nice site - pity you have to go to such lengths to moderate it.

2010-05-17 @ 11:03:06
URL: http://victorlone.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback