Vi i Villa tipsar om ergonomiska redskap

I Vi i Villa rekommenderar man om olika redskap som gör det lättare att arbeta i trädgården utan att förstöra ryggen allt för mycket. Det var så bra och praktiskt så jag måste tipsa om det här också. Jag som måste köpa allt sådant är kanske ska passa på att köpa ergonomiskt.

Överst är det en ihopfällbar pall med åtta förvaringsfickor för diverse redskap. Att sitta sparar på ryggen och praktiskt att ha redskapen nära till hands. Finns hos Classicum och kostar 280 kronor.

Sen är det en s-formad extra bred räfsa som kostar cirka 200 kronor och kommer från Fiskars. S-formen gör å att man kan stå upprätt och arbeta i en avslappnad ställning. Krattan har teleskopskaft så att alla kan använda den oavsett längd. Pris cirka 320 kronor.

Vattenkannan är min favorit. De båda handtagen gör så att man kan använda båda händerna och därmed avlasta ryggen. Cirka 130 kronor från Fiskars. I samma märke som gummiskorna, Crocs, kommer även knäskydd som kan skona knäna i trädgårdslandet. Finns i elva färger och kostar cirka 299 kronor.

För att läsa hela artikeln och ta tillvara alla bra tips som finns att läsa där hur man ska skona kroppen i sommar klicka här!  Dessutom kan man gå in på Fiskars för att läsa mer om deras ergonomiska redskap.
Vi i Villa ger dig allt inom kök, bad och inredning. Var rädd om kroppen när du arbetar i trädgården.
       
                               
     
Foto: Viivilla.se

Kommentarer
Postat av: MO

Vad smart, finns det plats för ett paket ballerina med så kan man fika medans man sitter och pausar på pallen, ha en trevlig helg, kram

2007-06-29 @ 12:31:10
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Maria

Tack för tipsen, den pallen ska jag köpa till min mamma! Supersmart =)

2007-06-29 @ 13:32:46
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Pia

De där rosa knäskydden skulle jag vilja ha.

2007-06-29 @ 15:05:21
URL: http://vitahuset.blogg.se
Postat av: Mariakoden

Men hallååå så fina tapeterna blev!!!!!!!
Sååå snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kjamisch!!!

2007-06-29 @ 17:14:47
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Chrissie

Vilka smarta saker! Måste bara säga att ert sommarhus är så fint, tapeten blev jättesnygg och kakelugnen är bara helt underbar.
Ha en fin helg. Kram Chrissie

2007-06-29 @ 18:21:00
URL: http://fredagssnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback