Lite reklam för Chrysanthemum!

För exakt tre veckor sen köpte jag fem stycken vita chrysanthemum - jag har till och med bevis här i bloggen där de är med på mitt vardagsrumsbord! Jag har bytt vatten på dem lite då och då och de har fått byta vas några gånger för stjälkarna har blivit kortare och kortare  allt eftersom jag har kapat dem. Men de blommar fortfarande lika fint!! Det vill jag kalla ekonomiska blommor det. Nu hade bladen blivit så fula och tråkiga att stjälkarna fick åka av helt och istället fick blommorna flytta över till ett vitt keramikfat. En apelsin hade också passerat det godaste stadiet och åkte samma väg... blev fint med lite färg till. Här är bildbevis på de seglivade krabaterna!

image401
image402
Foto: privat

Kommentarer
Postat av: cleopethra

Jättevackert! Tack för tipset, jag får se till att köp chrysanthemum nästa gång jag köper blommor! ANg. Din kommentar om handfatet och badrummet, så håller jag med. Snyggt när man ser att mänskliga händer varit med och skapat. Betong är fint. Icke perfekta ytor likaså. På sina ställen.

2007-03-13 @ 17:56:59
URL: http://cleopethra.blogg.se
Postat av: Vildangel

Jättevackert! Vad roligt att de blommorna var så prisvärda. :-)
//V

2007-03-13 @ 18:28:42
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Carola

Jätte vackra, jag brukar göra så hemma när jag får gäster..fint.

2007-03-13 @ 21:07:47
URL: http://carolangel.blogg.se
Postat av: Johanna

Va snyggt! Apelsinen blev jättefint till, snyggt med en kontrast till det vita! Kul att de håller sig så länge, oftast brukar blommor blomma runt en vecka. Jag ska nog köpa sånna nästa gång jag ska köpa blommor =)

2007-03-14 @ 09:26:29
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Kolocina

Nice site - pity you have to go to such lengths to moderate it.

2010-11-13 @ 13:08:52
URL: http://kolocina.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback