Guldiga skålar och trendtankar

Att guldiga inslag i inredningen är väldigt hett går inte att ta miste på. Överallt ser man det. Dessa två skålar finns hos Duka och kostar 49 kronor. 

Jag har funderat lite på det här med inredningstrender och på hur fort det svänger. Det blir allt mer likt modeindustrin där det svänger från år till år och från säsong till säsong. Lite läskigt kan jag tycka. Hur mycket man än inte vill ta efter "modet" eller påverkas av det så går det liksom inte att komma undan helt och hållet.

Det är nog en av anledningarna till att vi fascineras så av inredningsbloggar - man kan liksom konsumera på nätet. Vi får ta del av svängarna och prylarna genom att skriva eller läsa inlägg om det. 

Oj, det blev lite längre inlägg än jag hade tänkt. Skulle ju bara skriva att jag tycker skålarna i guld är fina... påverkad eller ej... 

  



Foto: Duka.se

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har svårt för guld, så det modet hoppar jag över.

2007-11-01 @ 22:38:27
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: Randi

Jag gillar guld och silver! Men helst gammalt.
Små skålar är alltid bra att ha.

2007-11-02 @ 05:51:18
Postat av: Lisen

Visst blir man påverkad...Lite guld, brons eller silver till julpralinerna t ex... Lite halvmatt är min favvo.

2007-11-02 @ 07:56:16
URL: http://chezlisen.blogspot.com
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Viss är det lite läskigt med de snabba svängningarna. Jag tror att man skall hålla fast vid sin stil. Vi inredningsbloggar kan stå för variationen :-)

2007-11-03 @ 11:04:54
URL: http://hemmariket.blogg.se
Postat av: CardenasBarbra

You do not have to take all the tension of term papers writing just because experienced custom academic papers writing companies are able to releave your stress proposing you to buy <a href="http://www.marvelousessays.com">writing services</a> and it's good, I guess!

2012-06-21 @ 15:37:01
URL: http://www.marvelousessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback