Jag är på jakt efter möbeltyger

Nu när vi flyttar till en större lägenhet kommer min sambo, till sin stora glädje, att få plats med sin fåtölj med tillhörande fotpall. Vi har inte fått plats med den tidigare (den är väldigt stor) men i ett stort rum så kan det absolut passa med en stor fåtölj. Men den ska kläs om (jag gillar inte det nuvarande tyget...) och det får bli mitt projekt!  Med min mamma till hjälp kommer det att gå som en dans!

Jag är inne på två spår, eller kanske tre - enfärgad benvit klädsel i bomull/linnetyg, starkt, galen cerise enfärgad klädsel i bomull/linnetyg eller enfärgad benvit klädsel med någon form av stort mönster på i samma färg men med annan struktur.

Jag var inne på Engelska tapetmagasinet häromdagen oh vältrade mig i alla underbara tyger och fastnade för det här tyget (bomull och linne) från Romo.

image1128


Färgerna blir inte riktigt som i verkligeheten men ni ser på ett ungefär vad jag hade tänkt mig. Vitt är alltid snyggt och man blir inte "bunden" till en färg men en rejäl färgklick i ett annars ganska ljust hem är inte fel heller...
 
Vad säger ni?

Idag ska jag till ett ställe till och titta. Jag kommer hur som helst inte att ha tid att slutföra detta projekt innan jul men jakten är igång och sen får vi se vad det kan bli!

En annan kul sak! Igår beställde vi möbler - stolar, två olika modeller och ett soffbord. Det ska bli så roligt och jag har gått och väntat länge på att få beställa. I och med att vi under en tid gått och funderat på att flytta så har det inte varit någon idé att köpa nya möbler till gamla lägenheten men nu så! Det kommer att bli toppen men jag väntar med att avslöja vad det är. Ni får se bilder från den nya lägenheten så snart de är på plats.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag skulle ju köra på den cerisa. Men det är ju jag det! ;)

2007-11-19 @ 13:18:18
URL: http://www.dreaminpink.se
Postat av: MO

Fåtölj är en sådan skön möbel, särskilt med fotpall till. Jag är ju lite tokig i beiga färger, finns ju lite olika nyanser av det, sen hade jag hellre haft en galet härlig kudde i, lätt att förändra, kram

2007-11-19 @ 14:09:16
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Anette

Snygga färger bägge,Det beror lite på vad du har för tapeter kanske har du ljust kan det ju bli maffigt med en cerise fåtölj. Vitt i alla nyanser är alltid flott. Men ibland måste man våga annat än vitt. Ha de

2007-11-19 @ 15:23:07
URL: http://www.mixafixa.blogg.se
Postat av: Lilla jag

Å vad roligt när idéerna äntligen får bli verklighet. jag gissar på att din hjärna går på högvarv nu när flytten är nära :)

2007-11-19 @ 16:27:40
URL: http://irenev.blogg.se
Postat av: jessica

Jättesnyggt tyg! Då får vi se resultatet sen då :))

2007-11-19 @ 19:34:22
URL: http://detvitahuset.blogspot.com
Postat av: anna.a

Åh...gud vad svårt...älskar rosa...hmm...
Fast jag skulle nog till slut välja vitt...tror jag...
Och sen skulle jag köpa en lyxig stor rosa kudde att ha i den.
Kram anna.a

2007-11-19 @ 22:18:16
URL: http://dromhem.blogg.se
Postat av: Liza

Svårt att välja färg.. gillar vitt men rosa är ju också fint.. (=våg) Har nog svårt att bestämma om jag ska behålla kuddarna jag köpt idag, röda med vit stjärna på eller välja andra i beige/vitt.. Är säker på att du lyckas välja rätt!!
KRAM!

2007-11-19 @ 22:38:00
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Välj ett vitt tyg av bra kvalitet och lite struktur. Behandla med antifläck och du ångrar dig aldrig :-) Kram

2007-11-25 @ 13:09:46
URL: http://hemmariket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback