Idag blir det färgglada korgar iställetNär jag häromdagen visade förvaringskorgar från Granit så fick jag frågan från Karin om jag hade tips på mer frägglada alternativ också.
 En av mina favoriter är trasmattekorgarna från Rice (går att köpa via webshopen Broarne bland andra) som finns i rosa och turkos och några andra favoriter är färgglada korgar från Senegal som jag har sett finns att köpa hos Afroart

Jag har tyvärr ingen av dessa korgar hemma men det får väl snart bli ändring på det. Vi ska upp till Stockholm i helgen och jag har lite planer på att försöka få till ett besök på Afroart - butiken ser väldigt trevlig ut på bilderna tycker jag. 

För övrigt har jag sett att man kan hitta fina och lite enklare, enfärgade korgar hos bland annat Rusta och andra lågpriskedjor. Det gäller att hålla ögonen öppna helt enkelt.


Rosa korg från RICEBlå korg från RICEFoto: Rice.dk och Afroart.se

Kommentarer
Postat av: Proforma

Purple Area hade flera tips idag på sin blogg på inredningsbutiker i Stockholm. Jag blev så sugen att åka dit men 50 mil...hm.

2008-09-24 @ 18:06:37
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: EVA

Väldigt läckra kordgar ! Skulle behöva en stooor till allt presentpapper...:)***

KRAAAM EVA

2008-09-24 @ 18:22:29
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Designdrömmar

Fina korgar och underbara färger. Rekommenderar verkligen ett besök i Afroart butiken på Nybrogatan då du åker till Sthlm, där har de mycket fint.

Kram Åsa

2008-09-24 @ 20:40:58
URL: http://designdrommar.blogspot.com
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Roligt med en liten Stockholmstripp! Behöver du råd och dåd så hör bara av dig! Jag hittar till en och annan inredningsbutik jag också ;-)

2008-09-24 @ 20:43:18
URL: http://hemmariket.blogg.se/
Postat av: Karin A

Tack snälla! Gillar verkligen Rice korgar (speciellt den översta) men har inte "sprungit på" dem här i Göteborg, så tack för tipset om Broarne. Ska genast kika in där!Ha det så trevligt i Stockholm!

Kram Karin

2008-09-24 @ 22:12:14
URL: http://uteochinne.blogspot.com/
Postat av: Marian

Afroart har öppnat webshop! Så nu kan man handla rättvist producerat hantverk även om man inte befinner sig i Stockholm. Välkommen in! http://www.afroart.se

2008-11-20 @ 15:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback