Hurts ska få bli sängbord

39 Stå ret  Flere ens kommoder giver et roligt og enkelt  udtryk og vigtigst – rigtig dejlig meget  opbevaringsplads. Med en billig kommode  som ’Helmer’ til 249 kr. fra Ikea er det  nemmere at få råd til en række.


Vi vill inte ha några traditionella sängbord och till sängen vi har passar det inte riktigt med att sätta en hylla på väggen (vilket annars är kanon om man vill spara på plats). Vi har istället kikat ut skrivbordshurtsarna Helmer från Ikea. Enkel och snygg och dessutom med praktisk förvaring som man aldrig kan få för mycket av. Jag tror att att det kommer funka fint som sängbord, det blir nog en tur till varuhuset imorgon.

HELMER Lådhurts på hjul
Foto: Ikea.se  

Riktigt trist lördagsväder idag - det känns att det börjar bli höst. Sambon har åkt till golfbanan (när det regnar, som idag, är jag inte speciellt avundsjuk) och jag ska göra mig iordning för att sedan åka till jobbet. Ikväll ska jag på tjejfest och imorgon har jag bestämt att vi ska fixa här hemma och jag hoppas Andreas har samma planer (jag menar samma planer gällande fixandet och inte tjejfesten :-) ).

Trelig helg!

P.S Gällande det nya utseendet på sidan så var det inte riktigt meningen att jag skulle ändra. Min klåfingrighet gjorde att jag råkade trycka på fel knapp när jag tittade på stilmallarna och nu ser det så här ut. Jag hinner inte ändra så det får se ut så här nu ett tag. Det är ändå dags för ett nytt utseende snart!

Kommentarer
Postat av: Hemmabloggaren

Snygg layout tycker jag. Ha så kul ikväll.

2008-09-06 @ 08:53:25
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: Designtjejen

Åh, så smart!

så du råkade ändra utseende.. :-) tihi

Ja, jag hade gärna varit på det hotellet och bara vilat. Känns dom det har varit en mastig vecka den här veckan. Vaknade dundertidigt idag helt uppe i varv.. bläää.. när man helst vill sova.

Hoppas att du mår bra!

Kram

2008-09-06 @ 09:00:26
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: Angelica/Mamamekko

Det är inte för sent att vara med och tävla! Tävlingen pågår till nästa fredag, så lämna en kommentar du och var med! kram kram

2008-09-06 @ 09:19:46
URL: http://www.vitdesign.se/mamamekko
Postat av: Rebecka

Blir kul att se hur det blir med sängborden, jag brukar också vara och pilla i stilmappen och det går ju nästan aldrig som man tänkt sig =)

Ha en bra helg!

Kram Rebecka

2008-09-06 @ 10:18:02
URL: http://roomdesign.blogg.se/
Postat av: Annika

Det låter snyggt med hurtsar som sängbord! Kan bli riktigt läckert! Jag länkar till dig också - har dig på Bloggkoll sedan förut! ;) Min man håller också till på golfbanan idag. Här i Umeå skiner solen, så det är bara att passa på och vara ute så mycket som möjligt! Ha en fin dag!

2008-09-06 @ 10:25:36
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Evelyn, i hemmet

Kan nog bli snyggt det där!

Ha det så kul ikväll :)

Kram, kram!

2008-09-06 @ 12:14:55
URL: http://ihemmet.blogg.se/
Postat av: puppan

Det blev väl en fin layout :).När jag kollade sängbord så blev jag efter lite tester varse att höjden kändes rätt så viktigt. Helmer är ju rätt så hög (typ 70 cm) så den åkte bort i min gallring. Men snygg är den!!!

2008-09-06 @ 12:19:18
URL: http://renovering.blogg.se/
Postat av: charlotte

Det står två Helmer i ungarnas rum hos oss. De är snygga men inte så stadiga tyvärr. Plåten är tunn och lådorna känns rangliga. Så en liten varning om lådorna kommer att användas ofta. Fast det är ett tag sedan vi köpte dem så kanske har IKEA produktutvecklat...

2008-09-06 @ 20:46:20
URL: http://linneskap.wordpress.com/
Postat av: Laura

Vi har juh den i svart! Har inte vetat vad vi ska göra av den då vi inte har skrivbord.. men vad fiffigt att ha som sängbord! Bra tips!!!

2008-09-06 @ 23:11:43
URL: http://fogarasiform.blogg.se/
Postat av: M a r i a k o d e n

Och jag som trodde att sidan skulle se ut så här.....;)

Dom blir superfina som sängbord!

Perfekt med lådorna att gömma lite hemlisar i.....(dagböcker å annat.... ;)Hoppas nu har det bra i helgen!!

2008-09-07 @ 08:51:20
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Varning! Ranglig och skranglig och i viss mån vass! byrå...Nej, köp inte fast den är snygg!

2008-09-07 @ 19:58:11
URL: http://hemmariket.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har Helmer hurts som sängbord och det fungerar perfekt. kram

2008-09-16 @ 20:58:50
URL: http://hemochinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback