Min sambos drömEn flygel är något av de ting som står högst på min sambos önskelista. Oj oj, det hade varit konsert varje kväll. Högt upp på min önskelista står en Loveseat och de här två möblerna konkurrerar om samma plats. Jag tror i och för sig att våra grannar inte skulle uppskatta pianokonsert varje kväll och flygeln skulle troligtvis inte heller få plats - en flygel kräver och ska ha sin plats - så det blir nog min önskan som går i uppfyllelse innan sambons.

Flyglar är väldigt vackra tycker jag och finns det någon som kan spela på dem så blir det levande och fyller sin funktion mer än att bara vara vackert i hemmet, så är det med alla instrument. Men när vi flyttar till hus en vacker dag då blir det nog en flygel som också flyttar in kan jag tro - under tiden får han nöja sig med gitarrsolo varje kväll istället.

Undrar om det ska vara en svart eller vit flygel?  :-) Bilderna kommer från Bo Bedre, klicka HÄR för att komma till reportaget.

Jippy, måndag igen. Jag känner mig äntligen utvilad och solen skiner - det blir nog en bra vecka det här!

Kommentarer
Postat av: Snusans Inredningsblogg

Oh, jag har drömt om en vit flygel sedan jag var liten... Fast den skulle ta upp precis hela vardagsrummet så jag tror att det får vänta ett tag till. :P

2008-09-08 @ 08:11:45
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com/
Postat av: T H E R R E fotoblogg

Åh, kan du skicka över lite måndagsenergi till mig?

2008-09-08 @ 08:29:07
URL: http://therre.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Jag kan verkligen tänka mig att det behövs plats för en flygel, fast jag kan också tänka mig att det är värt det. Kram Sandra

2008-09-08 @ 12:51:15
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Mia

Men jisses innebär det att du får en konsert varje kväll så tveka inte! Vad underbart med livemusik.Kram Mia

2008-09-08 @ 15:10:17
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Proforma

Det var också min dröm ett tag men som du säger så kräver det sin plats. När vi flyttade in i huset vi bor i nu så sålde jag vårat piano, vi hade absolut ingen bra vägg för det och det var dessutom i valnöt... hua! Svart eller vit flygel... svårt val men svart är ju på nåt sätt klassiskt! På bilderna är den svarta jättefin!

2008-09-08 @ 19:32:55
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Svart flygel ska det vara, tycker jag! vad fint Du gjort på bloggen, kul med förändring. Grattis till jobbet, vad kul!!! Tjohoo!

2008-09-08 @ 20:13:54
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback