Underbar bordsdekoration

Jag måste bara flika in med något helt annat än tapeter och arbetsrumsinspiration, nämligen den här helt underbara bordsdekorationen.  Mycket passande till bröllop givetvis men jag är bombsäker på att man kan göra liknande dekorationer till andra högtider också - cirklar, ovaler eller små runda ringar. Däremot är nog hjärtat sötast och vinner i längden. Det ser enkelt ut också och något som de allra flesta av oss klarar av utan några floristkunskaper. Det är Martha som står för idé och skapande.
På hemmafronten händer det ständigt nya saker. Förutom väggar till arbetssrummet och vattentryck i duschen har vi nu också införskaffat stommar och luckor till köksinredningen som vi ska komplettera vårt kök med - det blir en hel vägg med till med köksskåp. När vi får det på plats, vilket jag hoppas sker imorgon, kommer vi att få plats med en hel del porslin och skafferivaror som har fått ligga nerpackade sedan flytten. Det ska bli skönt med bra förvaring. Tapeter är ett pågående projekt och några möbler håller på att byta skepnad i form av ny färg. Jag ska äntligen vara ledig i helgen som kommer, det var 6 eller 7 veckor sedan sist, så då kanske vi hinner få saker och ting i ordning.

Måste bara tipsa om några av våra bloggkompisar som syns i tidningar den här veckan. Linda som har Living like linda finns med i Hennes och Jenny med Jennys hem och harmoni är med i Drömhem och trädgård. Helt fantastiska reportage och hem att inspireras av, dessutom är det kul att få reda på lite mer av personerna bakom bloggarna tycker jag!


.  

Kommentarer
Postat av: Liza

Vilket bra tips på bordsdekoration - snyggt och enkelt!! Lyckliga du som får mer skåpar.. här ryms inga fler, tyvärr.

KRAM!

Liza

2008-09-17 @ 22:02:03
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja Martha hon kan hon!

Jättekul att flera bloggare som uppmärksammats! Har tyvärr inte läst någon av tidningarna, men skulle gärna vilja.

Ps. Har förresten ny blogg. Välkommen!

2008-09-17 @ 22:09:44
URL: http://homeandliving.blogg.se/
Postat av: Annika

Jättefin dekoration! Reportaget från Lindas hem läste jag igår - fina bilder och bra skrivet! Jag har inte läst senaste Drömhem och Trädgård ännu! Jenny verkar ha ett jättevackert hem, så det blir spännande att se bilderna. Jag mejlar dig imorgon! Jag har inte varit på topp idag! ;)

2008-09-17 @ 22:29:07
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Lisa

Snygg dekoration, det finns så mycke man kan göra, men sen när det väl kommer till kritan så står man där handfallen..hahaa!Roligt att favvis bloggarna är med i tidningarna!

Ha en trevlig kväll! och tack för titten hos mig!

2008-09-17 @ 22:40:21
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: Proforma

Det var en vacker bröllopsdukning!

Är det ok att jag länkar till dig? Säg till annars.

2008-09-17 @ 23:05:34
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vilket härligt tips, det ska jag komma ihåg. Kram Sandra

2008-09-17 @ 23:46:08
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Linda P

Du e för söt, tackar ödmjukast! Jo visst e det Patrik från Ikea. Vi är nöjda med dem, kan rekommenderas. Vi var verkligen runt på 100 ställen för att hitta bra arbetsstolar innan vi köpte dessa.Butiken jag skrev om ligger väldigt nära dig ;)KRAM!

2008-09-18 @ 09:13:35
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback