Året som gåttJag hittade en bild i en av fotomapparna från i somras. Det är i början av juli när vädret var som bäst och jag var som tjockast. Jag spenderade min tid på lantstället medan jag väntade på bebisen och tog en tupplur i hängmattan lite då och då. Just denna dag låg jag och beundrade taket. Det enkupiga teglet från Vittinge var alldeles nylagt och äntligen hade snickarna tagit bort alla byggställningar. Huset fullkomligt sken i sin teracottafärg mot den blå himlen!

Så här precis innan det nya året tar vid är det ganska naturligt att tänka tillbaks på året som gått. Och vilket år sedan! Det absolut bästa är såklart vår lilla son men vi har också hunnit renovera lantstället ordentligt så att vi nu kan vara här året runt och det har blivit riktigt fint både inne och ute även om det återstår tusen grejer. En tredje sak som vi minns från året är resan vi gjorde i våras när jag ännu var pigg och "lagom stor" för att orka med storstadsliv i NYC, shopping, rundresa i USA och kryssning i Karibien. Det var fantastiskt!

Man kan inte låta bli att undra över vad nästa år har i sikte. Spännande. Jag slår vad om att det är massor av olika roliga, härliga och spännande saker. Det jag vet kommer att hända är: vi ska fixa iordning innergården på lantstället och bygga ett riktigt utekök, jag fyller jämt och ska fira det på något vis (vet ännu inte riktigt hur dock) och så kommer vi att få vara med om Vidars utveckling som går i en rasande fart - till sommaren är han förhoppningsvis uppe på benen och springer! 

Tack till alla som kikar in här titt som tätt även om detta året inte har inburit så väldigt mycket bloggande för min del. Alla mail och kommentarer som jag får bidrar verkligen till att jag vill fortsätta skriva här.

Ha nu ett riktigt gott slut, ett trevligt nyårsfirande och ett härligt gott nytt år!

Vi ses i nästa år!

Kramar Kristina

Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Vilken härlig återblick!

Kram Sandra

2009-12-30 @ 12:31:45
URL: http://inspireramera.se
Postat av: CreativeActivity - Sandra

Vilken go bild och det lät som det ultimata sättet att spendera lite höggravidtid på :-)..Hoppas att det nya året uppfyller varenda liten förväntning och även innehåller en och annan rolig överraskning!

2009-12-30 @ 13:31:23
URL: http://creativeactivity.blogg.se/
Postat av: Åse

Vilken underbar bild!Gott nytt år!

2009-12-30 @ 20:26:20
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Proforma

Härlig bild... som får mig att längta till sommaren!Gott Nytt År till dig med!

Kram Irene

2009-12-31 @ 00:39:51
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: M I K A E L A

fin blogg du har :D

2009-12-31 @ 01:46:09
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Gott nytt år!

Kram Sandra

2009-12-31 @ 10:29:53
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Åsa

Vilken bra ide med en tillbaka blick. Hängmattan är min favorit också.:-)

2010-01-03 @ 17:46:27
URL: http://asaaabakken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback