Manligt och kvinnligt i sängkammarenDenna bild från Nordik vågar spela på det manliga och kvinnliga i sin produktbild. Det är kul med lite humor i inredningen tycker jag, för det får man väl ändå säga att det är? Halva hängaren var har man fått och den har man pimpat så att man kan se att här sover tjejen och här sover killen. Halsband och smycken på tjejens sida och slipsar på killens. Dessutom i matchande färger till övriga inredningen. En bra inspirationsbild då man tittar till.

Hängare ovanför sängen är snyggt och det är en enkel sak att förändra för den som är sugen på förändring lite då och då.

Liknande hängare finns hos Bolia. Vi har sådana hemma hos oss, en stor och två små, och de är väldigt omtyckta - både av oss och av de som hälsar på. Jag varierar mina från att vara anslagstavla med vykort, lappar och foton, endast foton eller som hängare till kläder eller halsband. Ibland får de byta rum också - allt efter tycke och smak.
 
Snyggt är också att sätta dem på rad ovanför sängen som en sänggavel såsom man gjort på bilden längst ner.Foto: Nordk.se och Bolia.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback