Hej igen!!

Det råkade bli en liten bloggpaus här hos mig. Jag var ganska trött där ett tag och inspirationen var verkligen inte på topp så jag tog helt och hållet semester från datorn. Men nu är jag tillbaka med nya krafter och ny inspiration! :-) Det har blivit lite nya färger också på sidan. Däremot får bilden vänta lite för jag har ännu inte hittat någon som passar men det kommer nog det också snart.

Hoppas att alla har haft en bra påskhelg och tack för alla trevliga kommentarer och hälsningar! Jag ska titta in hos er alla så snart jag kan - jag har nog en hel del att läsa ikapp kan jag tro :-)

Kommentarer
Postat av: art[e]fact

Välkommen tillbaka!! Bloggen är ju helt och hållet efter egna vilkor så då får man ta huuuur lång paus man vill :)

...fast jag måste erkänna att jag saknat dig :)

2007-04-09 @ 22:15:58
URL: http://artefact.blogg.se
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Välkommen tillbaka! För att du skall få lite inspiration att blogga igen så har jag utmanat dig :-) Förstår om du inte hoppar på det då jag själv gärna undviker det men denna var lite kul!

2007-04-09 @ 22:31:24
URL: http://hemmariket.blogg.se
Postat av: Karin A

Hej och välkommen tillbaka! känner igen det där med trötthet och brist på inspiration. Men bloggen finns ju kvar här och väntar. :)

2007-04-09 @ 22:56:39
URL: http://www.uteochinne.blogspot.com
Postat av: cleo

Välkommen tillbaka! Jag har själv knappt suttit vid datorn i helgen och det har varit skönt. Men så fick jag ett ryck i går och la in några inlägg och då kändes det roligt! Ha en fin vecka!

2007-04-10 @ 07:42:53
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback