Mer kuldekoration...




Jag binder ihop det här inlägget med det tidigare - nämligen använda julgranskulor som dekoration på fler ställen än i julgranen.

Denna bild kommer från PointClickHome och jag tycker att idéen är super. Det vill säga hänga upp en tunn stång av något slag över matbordet och dekorera den. I detta fallet har de valt att dekorera med spiror i olika färger, storlekar och höjder men jag tror att det kan bli lika snyggt med julgranskulor eller något annat juligt och vackert. Har ni några förslag? 

Det blir mycket jul nu men det är ändå årets trevligaste och mysigaste högtid så då får man passa på. Det är trots allt bara två veckor kvar till första advent.

Kommentarer
Postat av: Deesajn

Hej. Ja det var verkligen snygg dekoration. Och det man hänger i pinnen/staven kan man juh också ta igen som servettring. Nja, du groddar du ideér i huvudet på mig igen. Det är bra.

Tack/Deesajn

2007-11-15 @ 13:48:35
URL: http://www.metrobloggen.se/deesajn
Postat av: Christina

Riktigt snyggt! Jag brukar annars tycka att juldekorationer kan vara lite väl kitchiga men den här lösningen kändes classy. :)

2007-11-15 @ 14:53:11
URL: http://www.matroschka.se
Postat av: Sandra

Vilken bra idé att använda julgranskulor till något annat än det gamla vanliga sättet :) Nytänkade är alltid så inspirerande och roligt! Kram Sandra

2007-11-15 @ 16:02:20
URL: http://www.tjohalia.blogg.se
Postat av: Erica

Bara två veckor kvar till första advent! Vart tar tiden vägen?
jag tycker det är ett riktigt kul (hihi) sätt att använda julgranskulor på lite oväntade ställen.

2007-11-15 @ 16:05:10
URL: http://www.dreaminpink.se
Postat av: Maud

Är ny på blogg-området, men tycker det verkar kul, ser många liknande som gillar lantlig stil, fast denna blogg var mer varierad. Vill tipsa om en webb-shop som också är annorlunda.
www.almahouse.se
/vänliga hälsningar från Karlstad

2007-11-15 @ 19:55:56
URL: http://www.almahouse.se
Postat av: Linda P

Vi har en lampa där man också kan hänga grejor (fin förklaring va´)... Där brukar jag hänga "istappar" tillsammans med lummer och ett rött band, till jul. Usch, det var en usel förklaring. JAg får väl visa den när det blir dags :)

2007-11-15 @ 20:41:50
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Leifkjersti

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2008-12-05 @ 18:40:15
URL: http://leifkjersti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback