Griffeltavelfärg på kylskåpet

Vi behöver köpa ett ny kyl- och frysskåp till huset och jag har funderat mycket på vad jag kan tänka mig. Allra helst skulle jag vilja ett Smegkylskåp i härlig retrostil men det är lite väl dyrt så det få bli till en annan gång. För ett hyffsat pris kan man få ett vanligt vitt kylskåp som är bra. Men det är ju så tråkigt så jag har funderat på hur jag kan göra för att piffa upp det.

Jag tycker att det  det är väldigt fräckt med svart griffeltavelfärg, dessutom praktiskt men jag har inte kommit på var det skulle kunna passa någonstans. Men så kom jag på att jag nog någon gång hade sett ett kylskåp som var målat med tavelfärg. Perfekt! Så det kommer det nog att bli. Tror ni inte att det skulle passa in en annars väldigt ljus och lantlig inredning? Jag googlade på griffeltavelfärg och kylskåp och hittade på TV4:s hemsida tips på hur man kan piffa upp kylskåp på olika sätt, bland annat med griffeltavelfärg.

Annars är allt bra och renoveringen går framåt. Nu senast rev vi ut badrummet, vilket inte riktigt ingick i planerna, så nu letar jag inspiration till ett lantbadrum också! Tyvärr har jag inte haft någon som helst tid över till att blogga den senaste veckan men jag lovar bättring.


kylskåptavelfärg
Foto: tv4.se


Kommentarer
Postat av: Lina

Smart! Och det såg ju snyggt ut också :)

2007-09-03 @ 13:26:59
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Sara

Det är smart och snyggt, men tror att det kan bli kladdigt med det vita om man inte noga tvättar av den... Att kritfärgerna smetar ut osv. Vi hade sådana kylskåp på mitt förra jobb (ej målade utan köpta sådana). Folk skrev på dem och sedan var det svårt att få bort det som stått länge osv.. Men tvättar man av den en gång i veckan så kan det nog fungera.

2007-09-03 @ 17:01:39
URL: http://lilltorpet.blogg.se
Postat av: Lotta

Griffeltavelfärg på kylskåpet, ja, varför inte :D

2007-09-03 @ 19:26:05
URL: http://viaoar842.blogspot.com/
Postat av: Anna

såg en hemsida/blogg (onekligen) där en tjej tapetserat vitvarorna och det blev riktigt snyggt. :)

2007-09-04 @ 21:42:17
URL: http://www.minxblogg.com
Postat av: Maria

Kul idé!! Och det blev ju jättesnyggt! =)

2007-09-05 @ 08:39:29
URL: http://sextiotalsvillan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback