Semester!

Publicerat: 2009-03-11 @ 16:21:00
Första semesterdagen idag och den har jag tillbringat med att packa och förbereda för vår semestertripp. Tidigt imorgon bitti åker vi iväg, jag och sambon (och lilla bebis i magen också förstås). Som vi har sett fram emot detta!

Vi landar nångång imorgon eftermiddag i New York. Vi ska först bo hos släktingar utanför den stora staden - umgås, mysa, komma ikapp och åka till den stora outleten. Därefter tar vi bilen norråt längs kusten för att kolla på de gigantiska husen vid New port och Providence. Det blir en tur till Boston också innan vi stannar till i NYC tre dagar. Där blir det garanterat shopping, god mat, museumbesök, musikal och allt annat kul man kan hitta på. Efter NYC flyger vi till Miami där vi blir kvar i två dagar innan vi hoppar på en krysssningsbåt som ska ta oss ut i Karibien. På båten kan vi inte göra mycket annat än njuta av varndras sällskap, äta massor av mat (passar utmärkt nu när aptiten tilltar för varje dag), sola, bada och se nya vackra platser - helt perfekt med andra ord!

Jag ska ladda batterierna och njuta av ledigheten. Förhoppningsvis kommer jag hem med en massa ny energi och ork. Orken för att blogga har inte infunnit sig de sista månaderna och jag väntar på att jag ska bli mitt "normala" jag igen - men det kan nog dröja ett tag till...

Ha det bra och tusen tack till alla er som troget tittar in och skriver kommentarer och som har grattat till bebisen - det värmer oerhört och är alltid lika kul att läsa vad ni skriver!

Kramar i massor! 

Gröna Central Park i New York, USA.
Central Park, New York

Njutardag

Publicerat: 2009-03-01 @ 22:08:38


Jag trodde att jag hade råkat ut för en envis maginfluensa men efter fem dagar utan att kunnat behålla någon som helst fast föda kapitulerade jag och tog kontakt med läkaren - det visade sig att det var en rejäl magkatarr. Efter att ha lovat mig själv och min närhet att tagga ner har jag nu tagit det riktigt lugnt och ätit skonkost i några dagar och nu känner jag att jag har återfått mina krafter. Dagen idag har jag tillbringat största tiden horisontellt i soffan med 14 mil skidor på teveskärmen - först hela vasaloppet och sedan femmilen. Till frukost åt vi smothies och till brunch blev det blåbärspannkakor à la Leila Lindholm (från boken Leilas guldkant på vardagen) och en massa frukt. En riktig njutardag med andra ord!

På tal om Leila Lindholm, som är en stor favorit på många sätt för egen del, läste jag för ett tag sedan att hon snart utkommer med en egen tidning som ska heta Leilas Country Living och som ska ha en inriktning av vintage, inredning, recept och trädgårdMed Leilas bakgrund som stylist, kock och trädgårdsintresserad blir det säkert en succé. Jag älskar hennes inredning och stylade matbilder! Första numret kommer i mars och jag kommer absolut att köpa ett nummer.

Missa dessutom inte att Leila har säsongspremiär av matlagningsprogrammet Leila på landet på onsdag.I sista minuten

Publicerat: 2009-03-01 @ 00:08:14
Puh, i sista minuten kom jag på det här och nu håller jag alla tummar och tår jag har (och det verkar bebis också göra för h*n sparkar allt vad tygen håller :)).


RSS 2.0