Tack alla vänner!

Publicerat: 2010-06-07 @ 22:20:12
Jag tänkte passa på att tacka för mig. Allt roligt har ett slut och efter att denna blogg nu varit "sovande" ett bra tag så har jag tagit beslutet att den har gjort sitt - det är dags för det känns det som.

Livet visar sig verkligen från sin bästa sida just nu. Lilleman är världens härligaste kille och är redan tio månader. Vi har tagit beslutet att flytta från skåne upp till vårt sommarhus där vi just nu trivs och har det bra på landet. Om vi blir kvar här eller inte lämnar vi till framtiden. Massor av roliga projekt pågår - både i inredningsvärlden och i den andra världen. En spännande framtid väntar tycker jag!

Jag tror dock inte att det är slut för min del i bloggvärlden i och med detta - det är bara Kix Koll som får tacka för sig. Som det lutar åt kommer det en ny blogg framöver. Kanske med ett lite annat upplägg. Kanske med andra prioriteringar. Kanske lite mer personlig och mer om mig och våra projekt i inredningsvärlden. Jag vet inte riktigt än. Jag hojtar till här på bloggen med en ny länk när det händer något.

Tack så länge för alla härliga kontakter och kommentarer som jag har fått! Och jag fortsätter att läsa massvis av inredningsbloggar - "hälsa på" - precis som jag alltid gjort. Är bara lite dålig på att kommentera hos er.

Vi ses!

Massa kramar, Kristina.

P.s. Bjuder på två bilder från semestern i Thailand i och med att det var vad det senaste inlägget handlade om. Semestern var toppen! D.s.   

RSS 2.0