Öllåda

Skagerak Öllåda

Perfekt öllåda till sommarfesterna (så snart nyåret är över så börjar man längta till sommaren...) på landet tänker jag när jag ser den här snygga trälådan i teak som tillverkas av Skagerak och kan köpas från Danskdesign.nu

Oftast är en ölback inte så himla snygg och rolig att ställa ut men å andra sidan är det oerhört praktiskt. Med den här lådan får man både och. Så småningom när vi hinner med så är en av våra renoveringsplaner på sommarhuset att göra iordning logen i ladugården till en liten festlokal där vi bland annat kan anordna trevliga midsommarfester och kräftskivor. Perfekt att sitta under tak med ändå med utekänsa - med portarna uppslagna ut mot innergården kommer det att kännas att man sitter ute på något vis. Då kommer öllådor att komma väl till pass antar jag.

I och för sig ser det inte alltför svårt ut att snickra ihop på egen hand... Så jag präntar ner ännu ett projekt på min lista! :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med om att de röda plastbackarna inte är mycket att hurra för. Detta var en snygg ersättning. Kan man inte tillverka den själv???

2008-01-04 @ 22:39:57
URL: http://hallakulle.bloggagratis.se
Postat av: Lilla jag

Egna projekt är alltid roliga, problemet är ofta att tiden inte riktigt räcker till. Kul att du gillade kannan :)

2008-01-05 @ 00:12:25
URL: http://irenev.blogg.se
Postat av: Ulli

Ölbacken var riktigt snygg till skillnad från de fula röda plastbackarna. Kanske man skulle kunna ha den för annan förvaring också....

/Ulli

2008-01-05 @ 09:24:28
URL: http://inredningmedmera.blogspot.com/
Postat av: Rayansimone

Your website is extremely interesting

2009-06-02 @ 10:44:09
URL: http://rayansimone.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback