Mer färg

Färgglatt ska tydligen bli hett under året som kommer om man ska tro vissa trendexperter som siar. Jag känner själv att jag dras allt mer till färg efter att det har varit en ganska lång period med mestadels svartvita inslag med en eller max två matchande komplementfärger.

Ett enkelt och roligt sätt att verkligen sätta färg på tillvaron är att satsa på stolar i olika färger. Passar bra om man i övrigt har ett vitt stilrent kök som så många av oss har. Antingen kan man satsa på att måla om sina befintliga stolar eller stolar man fyndat på loppis, på översta bilden har man valt stolar i olika modeller för att bryta av än mer. Eller så satsar man på nya stolar som på den andra bilden. Uppiggande eller hur?

Ett tips är att på merparten av stolarna välja en grå eller ljusblå nyans, för att lugna lite, och sedan pigga upp med en eller två stolar i mer starka färger som rött och orange.

Ibland kanske det räcker med att ta in en stol med färg och låta de vita stolarna stå kvar, det kan faktiskt bli mycket effektfullt och kanske passar bäst till alla som inte riktigt vågar fullt ut men ändå vill ha in en färg.

Nu ska jag ta en snabb frukost vid mitt vita bord och vita stolar innan jag pyser till jobbet :-)

room image





Foto: 25beautifulhomes.com och Bolia.com

Kommentarer
Postat av: Iris

Jag gillar verklien den idén. Enda sen ja så Monica och Rachels lägenhet i vänner, där också de har olika stolar som ser ut som loppisfynd i olika färger. Det är så charmigt :) Det var dock riktigt fint också med de nyare stolarna, har inte sett det förr. Kanske är något man ska fundera på till sin nya lägenhet :)



kram /iris

2009-01-16 @ 10:07:59
URL: http://inredningskaos.blogspot.com
Postat av: Proforma

Första bilden upplever jag bara rörig men på den andra bilden var det riktigt läckert! Men ändå föredrar jag samma färg på alla. Sen behöver det inte vara samma färg på bordet.

Trevlig helg!

2009-01-16 @ 11:40:06
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Linruz

Kan tycka att det är lekfullt läckert men alldeles för oroligt intryck för att jag personligen skulle vilja ha det hemma. Kram kram

2009-01-16 @ 15:12:22
URL: http://www.linruz.wordpress.com
Postat av: jennifer ramos

I really love the fact that there are SOOOO many colors in this dining table... : )





Jen Ramos

'Cards & Prints You'll Love...'

<a href="http://www.madebygirl.com">www.madebygirl.com</a>

<a href="http://madebygirl.blogspot.com">madebygirl.blogspot.com</a>









2009-02-07 @ 09:55:47
URL: http://madebygirl.blogspot.com
Postat av: Malin

Verkligen fräckt med blandade färger på stolarna. Kram

2009-02-09 @ 01:00:24
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback