Vackert i badrummet

Bath Caddy


Vårt badrum på lantstället håller på att ta form efter att ha genomgått en lightrenovering. Det gamla våtrumsgolvet har målats om med en plåtlacksfärg och är nu härligt rosa istället. Våtrumstapeten har rivits bort, vi bara målat de gamla brädorna vita. Den gamla toastolen med backelit får stå kvar, den har bara rengjorts ordentligt. Det vi har varit tvugna att köpa nytt är handfat, blandare, väggskåp och ny duschkabin. Vi är jättenöjda och nu återstår bara det roliga fixet med att få det mysigt och fint - nya handdukar, en gardin och dekoration. Och ett skötbord! Vi måste bara tänka till lite för det finns inget befintligt skötbord vi kan sätta dit då det är lite begränsat med plats men det ska nog bli bra och vi har lite tid på oss att fixa det.

Bilden ovan inspirerar mig och ger tips på hur man kan dekorera i ett badrum för att få fram den lantliga känslan och även få en praktisk användning för alla gamla saker man hittar. Levande blommor även i badrummet är heller aldrig fel - det räcker med någon enstaka för att det genast ska bli lite trevligare.

Idag fyller sambon år - det firar han med att stå på ställningeno och skrapa och måla vindskivor (jag vågar knappt titta). Jag ska fixa grillad mat och jordgubbstårta! :) 

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Det lät som en härlig förvandling av badrummet! Grattis till din sambo, hoppas ni får en underbar dag. Kram Sandra

2009-05-23 @ 10:34:59
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback