Trevlig sommar!

Publicerat: 2008-06-11 @ 13:37:49


Jag har inte varit speciellt aktiv här på bloggen den senaste tiden vilket mestadels har berott på att vi inte har fått vårt bredband flyttat till den nya adressen ännu.

Hur som helst nu har det dykt upp lite andra saker som gör att jag har väljer att ligga lågt med bloggen ett tag - hur länge får vi se. Ett nytt jobb har dykt upp, på samma företag som tidigare men med en hel del nya arbetsuppgifter som jag känner att jag måste lägga min energi på. Det kommer innebära längre arbetsdagar (till att börja med) och med tanke på att jag redan nu lägger två timmar per dag i resa till och från arbetet finns det inte kvar så mycket tid för att sitta framför datorn. Trist värre så måste jag även säga hej då till min semester i sommar och därför behöver jag all ledig tid jag kan få till att bara njuta av sommaren. 

Efter sommaren hoppas jag att jag har koll på tillvaron igen och då är jag även tillbaks på bloggen igen.

Jag önskar er alla en superdupertrevlig sommar med massa sol och härliga bad! Ha det bäst och jag kanske tittar in någon gång för att säga hej!

Kramar!

En inspirationsbild

Publicerat: 2008-06-04 @ 17:18:08
Pianopallen är målad i kulör Rar, Nordsjö, och klädd med tyg Viverone, ca 700 kr/m, Designers guild/Tapi. På pallen, litet rosa blommigt fat, 130 kr, Picnic. Kuddtrave, underifrån: Handvävd blåvit-randig kudde, 1 925 kr, Svensk slöjd, fodral broderat med tvistsöm, material 690 kr, Svensk hemslöjd, enfärgad kudde med påsydd virkad duk från Myrorna. Bord i akrylplast, 45 x 45 cm, 1 505 kr, Muji/Åhléns. Tekanna i klarglas, 149 kr, och muggar, 39,50 kr/st, Indiska. Teburk, 50 kr, Åhléns. Färg på lampskärmen: Tid blå från Nordsjö. Restaurerat kinaskåp, 19 900 kr, Dis. På dörren, en handmålad festremsa av Anna-Karin Åsbrink, 480 kr, Svensk hemslöjd. Sjungande fåglar, 50 kr/st, Åhléns. Tapet Taisho blossom ur kollektion Oriental garden, 655 kr/rulle, Designers guild/Tapi.


Minns ni att jag i ett tidigare inlägg skrev om en tapet från Designers Guild som jag hade sett i Sköna Hem i en inspirationsbild? Här  är bilden för er som inte har sett den i tidningen.

Visst är det en läcker tapet och färgen på skåpet gillar jag skarpt den med! Vi har just nu ett vitt linneskåp i liknande stil som kanske ska få sig en omgång färg.

Foto: Skonahem.se

Hejsan hoppsan!

Publicerat: 2008-06-03 @ 10:54:35
Inget bredband så långt näsan räcker för min del. Börjar bli lite smått deppad nu och orkar inte ens ringa och fråga längre varför det dröjer så länge. Vi det här laget så börjar det väl lysa en röd lampa på kundservices dataskärm så fort jag ringer upp vår bradbandsleverantör. Inte finns det en enda granne som bjussar på nät heller. Alla har spärrade nätverk - snåljåpar!

Hur som helst har helgen varit helt fantastisk. Vi hade besök från Stockholm och hann med att spela golf på lördagen och besöka Österlen hela söndagen. Helt fantastisk natur och dessutom en otroligt trevlig Himlaoutlet i Kivik.

Ikväll kommer familj på besök och då ska vi på restaurangbesök. Det har blivit alldeles för lite av det hitills i vår nya stad så det ser vi fram emot.

Ha det gott så länge och så ses vi snart igen! Med eller utan bredband...

RSS 2.0