Nedräkning

Publicerat: 2010-03-09 @ 10:03:12
Just nu har vi nedräkning inför semestern som hägrar framför oss, nästa vecka åker vi. Jag har fått ny energi redan (härligt att man kan få det av att bara ha något roligt att se fram emot) och bestämde mig därför för att använda den till några nyttiga saker som jag har legat efter med det sista. När vi kommer hem är det förhoppningsvis vår och då är det dags att ta tag i utemiljöerna. Något fick stryka på foten under tiden och det blev bloggen - som småbarnsamma märker man tydligt att man hinner långt ifrån allt man tror man ska hinna.

Under veckan som gått har jag städat källaren som hunnit bli smockfull med skräp, diverse små och stora prylar och halvfulla flyttkartonger. Nu är det så skönt att komma ner dit och det är ordning och reda och var sak på sin plats. Jag började dessutom rensa ur alla garderober och få ordning på vår- och sommarkläderoch rensa ur gamla och kläder vi inte använder. Vi har flyttat vårt sovrum till det som tidigare var matsal vilket medförde en hel del oreda och nu äntligen har det blivit ordning på det mesta och kläderna hänger i rätt garderober.

Detta har jag lyckats göra när lilleman sovit eller suttit på golvet och lekt. Sedan har vi njutit av det härliga vädret som andas vår och tagit en långpromenad varje dag. På kvällen har jag somnat ungefär i samma veva som jag nattat lilleman. Min datortid brukar vara på kvällen men jag har helt ärligt inte ens haft datorn på och det kan vara ganska skönt och välbehövligt emellanåt.    Den här trappan också en form av nedräkning eller kanske uppräkning. Ett annorlunda sätt att använda siffror och text på.

foto: House to home

Plåtskåp och byråer från Ellos

Publicerat: 2010-03-02 @ 16:56:30


Snygg förvaring från Ellos. Ett plåtskåp är läckert och passar i en hall, i arbetsrummet eller i barnrummet. Detta finns i både silver och vitt. Byråerna är också enkla och fina, jag gillar framförallt att de inte har knoppar som handtag. 

Det blir inte så tätt mellan inläggen. Lilleman och jag har spenderat några dagar hos mormor så vi har fullt upp med annat - nämligen mysa och långa promenader. Vilket underbart vinterväder det har varit idag!

Kram.Planteringsbord

Publicerat: 2010-03-01 @ 10:34:30


Jag drömmer om sommaren och alla planer jag har för den. Ett planteringsbord är en av utomhusplanerna tillsammans med ett utekök. Det här tycker jag ser fint och lagom enkelt ut. Skulle bli finfint att ha för diverse pyssel.

Idag ska jag skaffa pass till lilleman - vår resa närmar sig med stormsteg. Så härligt!

Trevlig måndag på er alla!

Kram Kristina

RSS 2.0