Dekorerade tallrikar och välgörenhet



Dekorerade tallrikar som kan bli riktigt festliga om man leker lite med uppläggningen. Passar framförallt till desserter som inte tar så stor plats utan lämnar mycket tallrik kvar.

Varje tallrik har gjorts för ett välgörenhetsändamål - klicka här för att läsa mer - och 15% av intäkten går till respektive organisation. Detta gäller dock USA, Arango, och går inte att beställa till Sverige (vad jag kan se).

Fenomenet blir allt vanligare - att man köper en sak, som kanske kostar lite mer, och en viss del av intäkten går till välgörenhet istället för man att skänker en summa pengar. Kanske är detta en del av utvecklingen av vårt materialistiska samhälle och en chans att kunna konsumera utan dåligt samvete men går det till en bra sak så får det hellre vara så eller vad säger ni?

Foto: Arango-design.com

Kommentarer
Postat av: Linda

Hmm, ska bara till the city på torsdag i nästa vecka. Så tyvärr kan jag inte komma på "öppningen"! Men massor av lycka till!!

2008-01-24 @ 22:02:22
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Postat av: Annika

Vilka vackra tallrikar! Kanske är det ett bra sätt att få oss att skänka pengar till välgörenhet. Jag tror att många vill ge, men det blir liksom inte av! De här tallrikarna är ju fina presenter och samtidigt får något välgörenhetsändamål pengar! Det kan ju inte vara fel.

2008-01-24 @ 22:16:26
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback