Måste berätta en kul grej...

Jag har en nufunnen vän och igår efter jobbet gick vi för att ta några glas vin. Att vi har ett gemensamt intresse för inredning och design det visste vi redan och givetvis kretsade samtalet mycket om det. Vi kom in på både nätshoppar och bloggar och efter en stund och två glas vin senare tog jag mod till mig och berättade min lilla hemlighet - att jag skriver på en blogg sedan ett år tillbaka. När jag berättade vad den heter utbrast hon: 
- Va, är det du?! Det visade sig nämligen att hon tittar in på min blogg med jämna mellanrum men har inte kännt igen mig från bilden. Shit, vilket kul sammanträffande!

Kvällen blev så lång och rolig att jag inte hann med något tåg och fick därför sova över hos vännen. Det har resulterat i att jag nu försöker övertala henne att starta en egen blogg. Huset som hon och hennes sambo nyligen köpt är under renovering och har mycket hög potential att bli hur fint som helst. Och under alla skyddsskynken dolde sig en massa intressant inredning - jag blev alldeles till mig av all fin belysning (vissa som jag bara sett på bild tidigare) och egengjorda möbler (japp, hon är möbelsnickare) och då såg jag inte källaren som tydligen är fullproppad av mer saker!

Så snälla M, börja dokumentera er renovering och låt oss vara med. Om inte, så lovar jag att visa hemma hos om jag får! :-)  

Nu ska jag ladda för schlagerkväll och godis! Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Anne

Vilken rolig överraskning för er båda! Hoppas att hon känner för att börja blogga själv då :) Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Kram.

2008-03-08 @ 19:24:17
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Lilla My

Vilken hätfig grej =)

2008-03-08 @ 20:35:49
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Nämen vad kuuul! Hoppas din vän börjar att blogga. :-)Kul att du har hittat en ny vän som har samma intresse som du. :)

Ha det gott! Kram

Postat av: Johanna

Va roligt, hoppas att hon börjar blogga.

2008-03-09 @ 11:13:05
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Anette

Gud vad roligt att träffa nya vänner som dessutom har samma intresse som en själv. Det skulle jag också vilja göra. Vem vet, kanske träffar man många nya människor genom bloggen. Har själv precis startat en blogg och nu ska jag börja lägga in bilder från mitt hem.
Kram Anette

2008-03-09 @ 11:37:27
URL: http://metrobloggen.se/piffaochouffa
Postat av: Nettan

Men så kul, tyckte oxå att det va skämigt & berätta för mina närmaste vänner att jag bloggar lite, men nu är det gjort iallafall...
Hoppas din vän " startar " en blogg oxå..
Kram Nettan

2008-03-09 @ 13:00:26
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com
Postat av: Fredrik

trevligt..önskar dig en skön söndag!

2008-03-09 @ 13:16:47
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: Annika

Vad kul! En blogg om renovering skulle jag gärna läsa! Att din vän är möbelsnickare med egengjorda möbler gör ju inte saken sämre! Vad roligt för er att ni har hittat varandra - med samma intresse och allt! Ha en riktigt fin söndagkväll!

2008-03-09 @ 16:49:59
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Lilla jag

Klart hon ska börja blogga. Man blir ju nyfiken!

2008-03-09 @ 18:43:10
URL: http://irenev.blogg.se
Postat av: jenny

vilket sammanträffande:) kul!! blev väldigt nyfiken på din vän och hennes hem så jag hoppas hon börjar blogga:) Kram/jenny

2008-03-09 @ 19:06:00
URL: http://jennyshus.webblogg.se
Postat av: Hanna-Sofia

Klart vännen ska börja blogga det är ju hur roligt som helst och med ett hem under renovering så är det ju jättebra att ha som ren dokumentation om inte annat.

2008-03-09 @ 20:18:50
URL: http://www.nancyandi.blogg.se
Postat av: Detsvartataket

Vad kul!

2008-03-09 @ 21:31:44
URL: http://detsvartataket.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback