Massa inspiration till kreativt rum

Jag har letat inspiration till mitt nya rum. Vissa bilder inspirerar med färgval och känsla vissa med detaljer. Vilken blir din favorit?

room image
Underbara färger som ger lugn och harmoni. Jag gillar dessutom trådkorgen som papperskorg och det blir enskön kontrast tillsammans med den trärena pinnstolen. Några röda detaljer ger rummet liv.


room image
Jag gillar inte det gröna tyget men däremot jordgloben. Jag har letat efter min jordglob som jag hade när jag var liten men jag kan inte hitta den... Tyvärr.


room image
Fönster måste man nästan ha i ett arbetsrum, kontor, kreativt rum eller vad man nu vill kalla det. Vem vill sitta i en bunker och inte kunna titta ut? Inte jag. Snurrtolar är inte heller fel.


room image
Vitt, fräscht och vitt. I like. Basen får gärna vara vitt och ljus men jag kommer absolut att liva upp det med färgglada detaljer. Snygg klassisk skrivbordslampa.


room imageroom image
Färgglada detaljer var det ja. Rosa och grönt, i alla nyanser, är verkligen urnyggt tillsammans och jag kommer aldrig att tröttna känns det som. Andra snygga kombos som jag också kan tänka mig är rött, cerise, orange alternativt olika blåa nyanser med några röda detaljer eller bubbelgumsrosa, babyblått och mintgrönt.


room image
Hissgardin är något som är praktiskt i rummet då man kan behöva hissa ner för att stänga ute besvärande solstrålar. Snyggt är det också och vill man inte ha en vit kan man passa på att få in färg på det viset. Några öppna hyllor är också bra. Jag ska kombinera öppna hyllor med skåp och lådor för att kunna ha var sak på sin plats. I de öppna hyllorna får pärmar och böcker stå som är lätta att komma åt.


room image
En inspirationstavla att häfta upp bilder och annat inspirerande är naturligtvis ett måste. Min ska nog få börja med att vara svart men det bästa av allt är att det är superlätt att byta tyg om man bara häftar fast tyget på baksidan av tavlan.

Foton: Alla foton kommer från Housetohome.com

Kommentarer
Postat av: Angelica/Mamamekko

Tack för inspirationen! bild nr 4 är min favorit, men med lite färgaccenter då...Längtar så tills jag också får ett "eget" rum att inreda! kram

2008-09-04 @ 08:31:52
URL: http://www.vitdesign.se/mamamekko
Postat av: Karin A

Där var många härliga bilder att inspireras av! :) Kul att du är tillbaka förresten. Ha det gott! Kram Karin

2008-09-04 @ 08:32:11
URL: http://www.uteochinne.blogspot.com
Postat av: Hemmabloggaren

Snygga allihop på sitt sätt. Vitt med färgklickar är alltid snyggt, fast nästan viktigast är nog förvaring så man slippar ha allt framme och ta plats.

2008-09-04 @ 08:50:32
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: anna

harliga bilder!!! den med snurrstolen ar min absoluta favorit........vitt och snyggt

kram

anna

2008-09-04 @ 11:22:54
URL: http://www.londonhem.blogspot.com
Postat av: Annika

Vilka härliga inspirationsbilder! Jag ska snart inreda mitt nya kontor! Vet ungefär hur jag vill ha det. Men än finns tid att inspireras och det gör jag gärna hos dig! ;) Kram

2008-09-04 @ 14:10:42
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Den näst sista kontoret fastade jag extra mycket för, det såg så fräscht och harmoniskt ut. Kram Sandra

2008-09-04 @ 14:25:34
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Designtjejen

Vad fint!!!

2008-09-04 @ 18:07:03
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Så härligt med ett eget rum.

Snurrstolen är ju toksnygg, vill ha. Och en jordglob skulle vara kul att ha igen, hade också en när jag var liten, tack för tipset.

2008-09-04 @ 21:29:09
URL: http://humleochdumle.se
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Svar: Tack så mycket! Kram Sandra

2008-09-05 @ 01:06:58
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback