Helt enkelt

För ett par månader sedan sprang jag på en helt underbar blogg - Helt Enkelt. Jag fastnade i första hand för hennes fantastiska bilder och fantastiska hem. Jag mailade Anna-Malin som har bloggen för några veckor sedan. Hon visade sig såklart vara en trevlig tjej och jag frågade om jag fick låna bilder på hennes fina blåa skåp. Det har bara inte blivit av att jag gjort det men nu är det på tiden. Jag såg att storbloggen Decor8 har fått upp ögonen för Anna-Malin också och skrev om henne häromdagen - så kul och det kan jag förstå!

Hur som helst, kolla in bloggen och kolla in de här vackra bilderna på det ljuvt blå skåpet. Så fina färger, så snyggt dekorerat och matchat. Hela hennes hem är så här snyggt! :)

Kommentarer
Postat av: Magnolia

Underbart skåp, jag ska genast hoppa dit och spana in hennes blog. Och så vill jag bara säga att din blogg är minsann väldigt bra och inspirerande den med!

2010-02-24 @ 16:59:36
URL: http://spara-slosa.blogspot.com
Postat av: Designing good life - Sarah

Hon hade verkligen en inspirerande blogg. Fina tofsar på skåpet!

2010-02-24 @ 17:16:59
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Jag har fått upp ögonen för inredning och funnit ett intresse som legat lite gömd =) Alltid lika kul att titta in hos dig. Gillar din blogg, ska kolla in "Helt Enklet" nu. Ha en fortsatt trevlig kväll.

2010-02-24 @ 17:44:34
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Superbra tips och jättevackert skåp. Coolt med tofsarna. Tack :-)

2010-02-24 @ 20:29:27
URL: http://hemmariket.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

2011-07-20 @ 02:35:06
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback